Tiszta orrok, nyugodt napok - Az új Aqua Maris Baby orrspray

Aqua Maris - Támogatott tartalom
megjelent:

Orrdugulás, orrfolyás, íz- és szaglászavar, rossz közérzet, hőemelkedés, egyetlen szóval ezt nevezzük náthának. A világ egyik leggyakoribb betegségéről van szó, mely felnőtt- és gyermekkorunkat egyaránt megnehezíti. A legkisebbek esetében különösen gyakori betegségről beszélhetünk, hiszen évente akár 7-10 alkalommal is előfordul. (x)

Minél kisebb a gyermek, annál fontosabb a tünetek helyes kezelése, mert a gátolt orrlégzés esetükben nemcsak rossz közérzetet, de akár táplálási nehézséget is okozhat. Erre nyújt megoldást az új Aqua Maris® Baby orrspray, mely négyes hatásának köszönhetően nem csupán az orrdugulást enyhíti, hanem segít az orrnyálkahártya egészséges állapotának fenntartásában is.

Mindannyian találkoztunk már azzal a kellemetlen érzéssel, hogy bedugult az orrunk, bágyadtak vagyunk és rossz közérzetünknek „hála” nem tudunk feladatainknak eleget tenni. Egy felnőtt szervezetet is különösen megviseli a nátha, mindez pedig fokozottan igaz, ha csecsemőkről van szó. Kevesen tudják, de a csecsemők kb. 6 hónapos korukig csak az orrukon keresztül lélegeznek. Esetükben az orrnyálkahártya kiszáradása, az összegyűlt szennyeződések, a beszáradt orrváladék gátolja a gyermekek orrában a levegő szabad áramlását, ez pedig nyugtalanságot, sírást és ingerlékenységet okozhat, és gyakran megszakítja a békés alvást is. Ha pedig egy csecsemő nem tud szabadon lélegezni az orrán keresztül, akkor táplálkozni sem tud kielégítően. Ez azért veszélyes, mert a nem megfelelő táplálkozásuk nagyon hamar, akár néhány óra leforgása alatt is kiszáradáshoz vezethet.

Emellett az orrdugulás számtalan szövődmény kialakulásához is vezethet: elhúzódó nátha, középfül- vagy arcüreggyulladás. Ezen szövődmények kezelése pedig többnyire gyógyszeres, antibiotikumos kezelést igényel, melyek szintén nagyon megterhelőek egy csecsemő szervezete számára.

Aqua Maris orrspray

Mit tegyünk?

Csecsemők, illetve kisgyermekek esetében elengedhetetlen az orrszívó készülék használata. Miért is? Mert változó, hogy a gyermekek hány éves korukban tudnak kielégítően orrot fújni, de 3 éves korukig szinte biztosan nem. Ez pedig azért veszélyes, mert a felgyülemlett, pangó orrváladék táptalaja lehet a bakteriális felülfertőződéseknek, melynek következményei a fent leírt szövődmények lehetnek. Elengedhetetlen tehát az orrszívás, mely folyamatot nagyban megkönnyíti az Aqua Maris® Baby, vagy picit nagyobb korban, amikor a gyermek már tud ülni, akkor az Aqua Maris® Classic tengervizes orrspray-k használata. Mindkét készítmény alkalmas az orrban felgyűlt váladék lazítására, könnyebbé téve az orrszívást. Ezen túl pedig élettanilag optimális közeget biztosítanak az orrban, az oldatokban lévő nyomelemek pedig fontos szerepet töltenek be az orrnyálkahártya egészséges állapotának fenntartásában.

Tiszta orrok, nyugodt napok!

Az Aqua Maris® Baby tengervizes orrspray 100%-ban természetes, és négyes hatásának köszönhetően fellazítja a váladékot és tisztítja, hidratálja, regenerálja a csecsemők orrnyálkahártyáját. Használata rendkívül egyszerű, hiszen az Aqua Maris® Baby a csecsemők orrnyílásainak megfelelően kialakított fúvókával rendelkezik és fekvő pozícióban is használható. Az Aqua Maris® Baby orrspray már 15 napos kortól, szükség szerint akár naponta akár többször is biztonságosan alkalmazható: orrszívó-használat előtt fellazítja a váladékot, az orrszívó-használat után pedig regenerálja az orrnyálkahártyát. A végeredmény pedig nem más, mint tiszta babanózik és nyugodt napok!

A kockázatokról olvassa el a
használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Frissítve: 2019.03.25. 10:55, Megjelent: 2019.03.25. 10:55
Címkék: Orrspray téma

Cikkajánló

Fájdalom
Fájdalom

Veseprobléma vagy túlerőltetés?

Szürke hályog
Szürke hályog

A C-vitamin segíthet és árthat is.

WEBBeteg - Huszár Zsoltné dr., szakgyógyszerész
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész
ENT House - Dr. Horváth Tamás, fül-orr-gégész
Fül-orr-gége Központ - Dr. Augugusztinovicz Mónika, fül-orr-gégész, allergológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.