Ingyenes mobilapp cukorbetegeknek

Diabétesz Kliens Program
frissítve:

Az okostelefonok térhódítására válaszul a Diabétesz Kliens Program (korábbi nevén Diabétesz Kontroll Program) mobilapplikáción keresztül is elérhető (Android és iOS platformon).

Naplózza könnyedén értékeit az okostelefonján!

Az alkalmazás segítségével a cukorbetegek szinte bárhol és bármikor rögzíthetik vércukorméréseiket a 360° View vércukornaplóba, ezen kívül a regisztrált felhasználók azonnali, 5% és 15% kedvezményre jogosító kuponokhoz jutnak, amelyek beválthatók a cukorbetegek számára nélkülözhetetlen termékeket kínáló webshopban.

Az applikáció - a vércukorszint rögzítésén túl - gyógyszer-, recept- és szűrővizsgálat-emlékeztető funkcióval segíti használóját, illetve havonta frissülő cikkekkel, személyre szabható témákkal, hasznos tanácsokkal könnyíti meg a cukorbetegek életét.

Miről szól a Diabétesz Kliens Program?

A Program legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson a frissen diagnosztizált 2-es típusú diabéteszes betegeknek és a betegek családtagjainak.

A betegség megállapításakor a kezelőorvos átad egy edukációs csomagot, amely hasznos információs anyagokat tartalmaz a cukorbetegségről, választ adva a gyakorlati problémákra, amelyekkel a beteg a mindennapok során találkozhat.

A Program támogatói igyekeznek a weboldal tartalmát a tagok igényéhez igazítani, így idén a cukorbetegek étkezési szokásaihoz illeszkedő, tápanyagtartalmat feltüntető „Receptek” gyűjteménnyel bővült a honlap.

Diabétesz Kliens Programhoz tartozó www.dkponline.hu felület minden érdeklődő számára elérhető. A diabéteszes betegek, családtagjaik, valamint mindazok, akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt, a weboldalon történő regisztráció után érdekes és hasznos cikkekből és elektronikus hírlevelekből tájékozódhatnak, különböző kalkulátorok segítségével újíthatják meg saját életmódjukat.

A Program támogatói bíznak benne, hogy a már online felületeken is elérhető, bővített szolgáltatásokat nyújtó Diabétesz Kliens Program mindennapi segítségül szolgál a cukorbetegeknek és mindenkinek, akinek fontos az egészséges életmód, a cukorbetegség súlyos szövődményeinek megelőzése, kezelése és az önellenőrzés.

Összefogással a cukorbetegekért! – A Diabétesz Kliens Program bárhol, bármikor

Diabétesz Kliens Program mobilalkalmazás - iOS

Diabétesz Kliens Program mobilaklalmazás - Android

Cikkajánló

Mi a cukorbetegség? A diabétesz típusai

Dr. Zsuga Judit, neurológus, klinikai farmakológus
Cukorbetegség
Jelenleg még nem teljesen tisztázott, hogy miért alakul ki 2-es típusú cukorbetegség (diabétesz) bizonyos embereknél, ám a fő rizikótényezők egyértelműek. Mi a különbség az 1-es és a 2-es típusú diabétesz között?
Térdfájás
Térdfájás

Melyek a térdfájdalom leggyakoribb okai?

A baba neme
A baba neme

Befolyásolható-e a fogantatásnál?

Budai Endokrinközpont - Dr. Koppány Viktória, endokrinológus
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.