• Honnan tudhatom, hogy terhes vagyok?

   Szerző:
   WEBBeteg

   A terhesség legismertebb jelei: gyengeség, menstruáció kimaradás, fáradékonyság, szédülés, hányinger, hányás. De ha jól belegondolunk, ezeket a tüneteket az idegesség, a kétségek közti hánykolódás is okozhatja. Mit tehetünk, hogy megkapjuk a biztos választ? A megoldás Clearblue Digitális Terhességi Teszt elvégzése. (x)

   Sokan csak akkor gondolnak a terhességre, amikor a várt havi vérzés késik és a terhesség tünetei már jelentkeznek. Ha a terhesség lehetősége felmerül, nem szabad a probléma elől elzárkózni. Nem szabad arra gondolni, hogy velem ez nem történhet meg. Lehetséges, hogy valaki csak egyszer élt nemi életet, de ez az egy alkalom is elég lehet ahhoz, hogy teherbe essen. Nem szabad várni, hogy a második várt menstruáció se jöjjön meg. Meg kell győződni arról, hogy a terhesség fennáll-e, amilyen gyorsan csak lehet.

   Miért a Clearblue terhességi teszteket válassza?

   Magyarországon egyedülálló technológiát és megbízhatóságot kínál a Clearblue Digitális Terhességi Teszt Fogamzásjelzővel, amely jelenleg az egyetlen digitális, LCD kijelzővel rendelkező terhességi teszt a magyar piacon, amely megmutatja a fogamzás óta eltelt hetek számát. További jellemzői:

   • Könnyen leolvasható digitális eredmények (a digitális kijelzőn megjelenő + (plusz) vagy – (mínusz) jel segítségével egyértelmű eredményt ad). Az eredmény 24 órán keresztül látható marad a kijelzőn.
   • 99% feletti pontosság a menstruáció várható első napjától.
   • Kettős megerősítéssel szolgál: az eredményen kívül azt is megmondja, hogy mennyi ideje történt a fogamzás.
   • Ha az eredmény „terhes” (+), akkor a fogamzás óta eltelt hetek száma is megjelenik: 1-2, 2-3 vagy 3+. A fogamzásjelző 92%-os pontossággal állapítja meg, hogy mikor történt a fogamzás.
   • A digitális teszt használata egyszerű, és eredménye könnyen leolvasható.
   • Érzékeny (25 mUl/ml)
   • Könnyű használni az egyedi óraüveg szimbólummal, amely megmutatja, hogy a teszt működik

   Kiknek ajánljuk a Clearblue Digitális Terhességi Tesztet?

   Azoknak a nőknek, akik maximális bizonyosságra vágynak a félreérthetetlenül egyértelmű digitális eredménynek köszönhetően.

   Mikor érdemes elvégezni a tesztet?

   A Clearblue ajánlása szerint a terhességi próbát a menstruáció esedékességének első napjától célszerű elvégezni.

   Laboratóriumi vizsgálatokban a Clearblue Digital terhességi teszt pontossága a terhesség felismerésében 99% feletti volt, ha használata az esedékes menstruációs ciklus első napján vagy utána történt.

   Egyes Clearblue tesztek olyan érzékenyek, hogy akár már a menstruáció várható időpontja előtt 4 nappal használhatóak. Mindazonáltal mindenképpen ajánlott a menstruáció várható első napján a tesztet újra elvégezni, az esetleges „nem terhes” eredmény megerősítésére.

   Clearblue. Annyira pontos, hogy még azt is megmondja, hány hetes terhes.

   Bővebb információért kérjük, olvassa el a részletes betegtájékoztatót vagy látogasson el a http://pharmad.hu/–ra!

    

   A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu