FER14: Ezért ajánlják az orvosok!

Szerző: WEBBeteg

Ismert tény, hogy a házasságok mintegy 15 százalékában a tervezett gyermeknemzés nem következik be, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra.

FER14 - A férfi vitamin

Tudományosan igazolt tény, hogy a spermiumok képződése és érése közel három hónapot vesz igénybe, ezért a FER14 ajánlott fogyasztási mennyisége a hatékonyság növelése céljából napi 2×1 tabletta minimum 3 hónapon át.

A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés vagy az életmódi tényezők.

Sokszor az egészséges férfiak számára is előnyös lehet olyan étrend kialakítása, mely segíti a szervezet sejtjeinek élettani működését fenntartani.

A FER14 étrend-kiegészítő, amely koncentrált formában tartalmazza a hímivarsejtek (spermiumok) élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezáltal hozzájárulhat azok egészséges működéséhez.

Miért ajánlják a FER14-et az orvosok?

Ön tudta?

Terhesség létrejöttéhez igen sok, milliliterenként átlagosan 18-20 millió spermiumra, azaz hímivarsejtre van szükség. A spermiumszám növeléséve esetén a partner teherbeesésének esélye is nagyobb.
  • "A FER14 kifejlesztését az a nagyfokú igény generálta, hogy elérhetővé váljon egy olyan komplex készítmény, amelyben az összes, a férfi fertilitás szempontjából hasznos es nem hormonális alapú összetevő megtalálható, melyek hatását a szakirodalom is alátámasztja. Összetevői révén szedése ajánlott a gyermekvállalást tervező férfiak mellett a krónikus prosztatagyulladásban, korai magömlésben szenvedőknek is, valamint az idősödő, változó korú férfiaknak is" - Dr. Szűcs Miklós osztályvezető főorvos, Kenézy Kórház Rendelőintézet Kft. Urológiai-Andrológiai osztály
  • "A FER14 tabletta hiánypótló készítmény a hazai – és részben az európai – piacon. Az egyedülálló gyártástechnologiának és gondos minőségkontrollnak köszönhetően a készítmény biztosítani képes kivételesen sokféle vitamin, ásványi anyag és nyomelem felszívódását és a szervezet aktív hatóanyagokhoz való hozzáférését. A hatóanyagok optimális mennyiségének gondos meghatározásával ezek esetleges túladagolása is megelőzhetővé vált. Külön említést érdemel, hogy a készítmény – a férfi fertilitásra gyakorolt pozitív hatások mellett – hatóanyagainak általános sejtszintű hatásai miatt gyakorlatilag az emberi sejtek valamennyi típusa számára előnyös lehet, mivel segíthet a szabad gyökök, oxidatív stressz elleni védekezésben illetve egyes hiányállapotok (vitaminok, nyomelemek) kialakulásának megelőzésében" - Dr. Gál István M.D. Ph.D., M.Sc. belgyógyász-gastroenterologus, Department of Internal Medicine Helgeland Hospital Mo i Rana; Norway

A termékről és a férfiaknak ajánlott egészséges életmódról bővebben a weboldalon olvashatnak.

Figyelmeztetés: Szájon át történő használatra! Az ajánlott adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a vegyes étrendet és a helyes életmódot! Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban tartandó! A tablettákat nem szabad a lejárati időn túl felhasználni! Gyermekek elől elzárva tartandó!

A FER14 étrendkiegészítő, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyhatású készítmény, így kóros állapotok, betegségek kezelésére nem alkalmas.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Tömeges oltás Tömeges oltás

A mai napon rendeli el hétfőtől az országos tisztifőorvos.

Ha az oltások beadása ütemezetten...

Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges...

A felnőttek beoltottsága védi a...

Mielőbb legyen minél több beoltott - ezzel a céllal használták fel, igen gyorsan, az izraeli egészségügyi hatóságok a Pfizer-BioNTech-vakcinát a...

Spermium elleni antitest - Az orvos...

"Párommal hamarosan szeretnénk gyermeket vállalni, de már sajnos 2 alkalommal elvetéltem. Jelenleg kivizsgálásokra járok." - Válogatás a WEBBeteg...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.