• FER14: Ezért ajánlják az orvosok!

   Szerző:
   WEBBeteg

   Ismert tény, hogy a házasságok mintegy 15 százalékában a tervezett gyermeknemzés nem következik be, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra.

   FER14 - A férfi vitamin


   Tudományosan igazolt tény, hogy a spermiumok képződése és érése közel három hónapot vesz igénybe, ezért a FER14 ajánlott fogyasztási mennyisége a hatékonyság növelése céljából napi 2×1 tabletta minimum 3 hónapon át.

   A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés vagy az életmódi tényezők.

   Sokszor az egészséges férfiak számára is előnyös lehet olyan étrend kialakítása, mely segíti a szervezet sejtjeinek élettani működését fenntartani.

   A FER14 étrend-kiegészítő, amely koncentrált formában tartalmazza a hímivarsejtek (spermiumok) élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezáltal hozzájárulhat azok egészséges működéséhez.

      

   Miért ajánlják a FER14-et az orvosok?

   Ön tudta?


   Terhesség létrejöttéhez igen sok, milliliterenként átlagosan 18-20 millió spermiumra, azaz hímivarsejtre van szükség. A spermiumszám növeléséve esetén a partner teherbeesésének esélye is nagyobb.
   • "A FER14 kifejlesztését az a nagyfokú igény generálta, hogy elérhetővé váljon egy olyan komplex készítmény, amelyben az összes, a férfi fertilitás szempontjából hasznos es nem hormonális alapú összetevő megtalálható, melyek hatását a szakirodalom is alátámasztja. Összetevői révén szedése ajánlott a gyermekvállalást tervező férfiak mellett a krónikus prosztatagyulladásban, korai magömlésben szenvedőknek is, valamint az idősödő, változó korú férfiaknak is" - Dr. Szűcs Miklós osztályvezető főorvos, Kenézy Kórház Rendelőintézet Kft. Urológiai-Andrológiai osztály
   • "A FER14 tabletta hiánypótló készítmény a hazai – és részben az európai – piacon. Az egyedülálló gyártástechnologiának és gondos minőségkontrollnak köszönhetően a készítmény biztosítani képes kivételesen sokféle vitamin, ásványi anyag és nyomelem felszívódását és a szervezet aktív hatóanyagokhoz való hozzáférését. A hatóanyagok optimális mennyiségének gondos meghatározásával ezek esetleges túladagolása is megelőzhetővé vált. Külön említést érdemel, hogy a készítmény – a férfi fertilitásra gyakorolt pozitív hatások mellett – hatóanyagainak általános sejtszintű hatásai miatt gyakorlatilag az emberi sejtek valamennyi típusa számára előnyös lehet, mivel segíthet a szabad gyökök, oxidatív stressz elleni védekezésben illetve egyes hiányállapotok (vitaminok, nyomelemek) kialakulásának megelőzésében" - Dr. Gál István M.D. Ph.D., M.Sc. belgyógyász-gastroenterologus, Department of Internal Medicine Helgeland Hospital Mo i Rana; Norway

   A termékről és a férfiaknak ajánlott egészséges életmódról bővebben a weboldalon olvashatnak.

   Figyelmeztetés: Szájon át történő használatra! Az ajánlott adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészitő nem helyettesiti a vegyes étrendet és a helyes életmódot! Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban tartandó! A tablettákat nem szabad a lejárati időn túl felhasználni! Gyermekek elől elzárva tartandó!

   A FER14 étrendkiegészítő, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyhatású készítmény, így kóros állapotok, betegségek kezelésére nem alkalmas.


    

   Legutóbb frissült:
   • WEBBeteg.hu