Megkapta halott vőlegényének spermáját

Szerző: Független Hírügynökség

Egy New York-i bíróság engedélyezte, így az utolsó pillanatban sikerült mintát szereznie halott vőlegénye spermájából egy nőnek pénteken, így lehet még egy gyereke hirtelen elhunyt társától - számolt be a különös történetről a BBC internetes hírportálja vasárnap.

Gisela Marrero egy bronx-i bíróságon mondta el, hogy vőlegénye egy nappal halála előtt, szerdán azt mondta neki: szeretne még egy gyereket menyasszonyától.

A 31 éves Johnny Quintana csütörtökön hunyt el hirtelen - szívrohamban. Ezután az asszonynak csupán 36 órája maradt, hogy mintát szerezzen elhunyt élettársa spermájából. Ehhez azonban bírósági engedélyt kellett kapnia, mivel nem a nő és a férfi nem voltak összeházasodva: a hivatalos papírokat csupán néhány órával azelőtt szerezte meg, mielőtt a "megtermékenyítési határidő" lejárt volna.

A bírósági végzés megszerzése után az egyik bronx-i spermabank alkalmazottai szinte rohantak abba az egészségügyi központba, ahol a vőlegény holtteste volt. Végül sikerült spermamintát levenni, így Marrerónak lehet újabb gyereke, ugyanis a párnak már van egy közös, két éves kisfia.

(FH)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Pozitív HPV-diagnózis Pozitív HPV-diagnózis

A citológiai vizsgálatot rendszeresen ismételni kell. Mit tehetünk még? (x)

Fogamzásgátlás Fogamzásgátlás

Milyen típusú fogamzásgátló tabletta való nekem? - Töltse ki tesztünket! (x)

Mit kell tudnunk az orvostechnikai...

Cikkünk témája egy már lezárult és nyugvópontra került vizsgálat eredményéről számol be, a bodorrózsa-kivonatot tartalmazó készítményekkel...

Reklámozhatnak-e gyógyszerterméket...

A hatályos jogszabályok betartása mellett lehetséges-e a piaci szereplők számára a manapság divatos influenszer-marketinget alkalmazni? A kérdést a...

Megtermékenyítés segítséggel:...

A párkapcsolatok 15-20 százalékában figyelhető meg, hogy minden próbálkozás ellenére sikertelen a gyermeknemzés. Amikor felmerül a fertilitási...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.