Keretek nélkül szabadon

Szerző: vonila

A BLOG LEÍRÁSA

Egy nő életében 2 dologért tesz meg mindent. Az egyik, hogy legyen gyereke, a másik, hogy ne legyen gyereke.

Látogatás: 136261 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Tiszai csónakázás

2011.05.26.

Péter csodálatos hétvégével lepett meg, elutaztunk a Tiszára. Pénteken telefonálgatott, sürgött forgott, intézkedett, előkészítette nekem a meglepit. Lefoglalt szombatra egy tiszai ladikot, természetesen haladunk a korral: motor is volt rajta, de a varázsa így is megvolt. Reggel összecsomagoltam a gyönyörű új fürdőruhámat, és indulhattunk is.

Fürdőruha-vásárlás

2011.05.17.

Az időrájás az elmúlt hétvégére olyan kellemessé vált, hogy a nyári melegben napoztam egy kicsit.  Már nem tetszik a fürdőruhám, valami színeset, vidámat szeretnék magamnak. Péter természetesen el van tőle ájulva, próbált meggyőzni, mennyire klassz a rucim, menjünk inkább máskor, nézelődni. Én már nem akartam ebben a modellben lebarnulni. Nekem új ruci kell, és sikerült is meggyőznöm Pétert.

Dolgos, kis hangyák

2011.05.10.

Ezen a héten nagyon lehűlt a levegő, és többet kellett mozognunk, hogy ne fázzunk. Kitaláltam, hogy vasalok, mert akkor felmelegszem egy kicsit a vasaló melegétől. Jó ötlet volt, de sokáig nem lehet élvezni a kellemes hőmérsékletet. Péter az autószerelés mellet döntött, gyertyákat és olajat cserélt.

Csodálatos májusi kosár

2011.05.02.

A húsvéti események alig múltak el, máris itt volt a következő mozgalmas hétvége. Anyák napja alkalmából Péterrel igazi nagy vásárlást csaptunk.

Húsvéti locsolkodás

2011.04.29.

Egy vidám hét áll mögöttünk, amit Péter szépített meg. Már megint itt a Húsvét, ami a legtöbb nőnek takarításból és főzésből áll. Az én párom olyan csodássá varázsolta, hogy még most is az élményekben fürdök. Ha már Húsvét legyen Húsvét és éljük át ezt a szép ünnepet, úgy ahogy kell.

Hogyan éltük túl a tavasz zimankós részét?

2011.04.21.

Már kezdtem azt hinni, nem kell fűteni, végre spórolhatunk egy kicsit. Az idő természetesen beleszólt a terveinkbe. Péterrel megbeszéltük, délutánonként elmegyünk kerékpározni. Túlpihentük magunkat, egész télen bevoltunk zárva, nem nagyon mozdultunk ki mozogni sehova, itt az ideje egy kis mozgásnak. Már a reklámokban is azt szajkózzák, fel kell készülni a bikinis időszakra. Gyönyörűen elterveztünk mindent, a kerékpárokat előkészítettük, lelkileg ráhangolódtunk, és irány.

Egy csajos hétvége

2011.04.14.

Péter három napra elutazott a munkatársakkal csapatépítő tréningre. Először megrémültem, mit fogok egyedül csinálni, de hamar megvigasztaltam magam. Felhívtam a csajokat, hogy egy kicsit legyünk együtt, vásároljunk, üljünk össze, beszélgessünk. Én voltam a vendéglátó, nálunk volt üres a ház. Nagyon kíváncsi voltam Rékára, milyen érzelmek vannak benne, mint menyasszonyban.

Bulis hétvége

2011.04.05.

Nagyon jó hétvégénk volt Péterrel és a barátainkkal. Egyik délelőtt hívott a barátnőm, hogy meglepetés születésnapi partit szeretne rendezni Rékának. Mindent tökéletesen előkészítettünk, az ünnepelt nem tudott semmit.

Péterrel elhívtuk Rékát és a kedvesét moziba, majd egy nagyon jó kis szolid helyre invitáltuk meg őket egy jó kis beszélgetésre. A többiek addig előkészítették a terepet, összevárták a vendégeket, és egy kis sarkot szülinapos dekorációkkal díszítettek fel. Végig nagyon izgultam, nehogy elszóljam magam, vagy érezhető jellét mutassam annak, hogy itt valami készülődik.

Vendégvárás

2011.03.29.

Péter munkahelyére Németországból érkezett egy mérnök, aki egy új technológiát fog bevezetni a magyarországi cégnél. Péter a munkán kívül is nagyon sokat beszélgetett vele, és jó kapcsolat alakult ki közöttük.

Pénteken beszélgettem a kedvesemmel, hogy mennyire szeretné meghívni egy ebédre hozzánk Klaust, és vállalom-e sütést, főzést. Megbeszéltük, hogy vasárnapi ebédre vendégül látjuk nálunk. A meghívást nagy örömmel el is fogadta.

Elkezdődött a tavaszi tisztulás

2011.03.25.

Még mindig a szabadban töltött hétvége varázsa alatt vagyok. A természet tisztul, élénkülnek a színek, intenzívebbek az illatok. Elhatároztam, hogy a lakásunkat is felélénkítem egy nagytakarítással egybekötve.