Fürdőruha-vásárlás

Blog: Keretek nélkül szabadon - Szerző: vonila

Az időrájás az elmúlt hétvégére olyan kellemessé vált, hogy a nyári melegben napoztam egy kicsit.  Már nem tetszik a fürdőruhám, valami színeset, vidámat szeretnék magamnak. Péter természetesen el van tőle ájulva, próbált meggyőzni, mennyire klassz a rucim, menjünk inkább máskor, nézelődni. Én már nem akartam ebben a modellben lebarnulni. Nekem új ruci kell, és sikerült is meggyőznöm Pétert.

Az üzletek tárt karokkal vártak minket hatalmas választékkal, mondhatni a bőség zavar(a). Talán ezért volt olyan nehéz választanom, mert mindet fel akartam próbálni. Péter hangulata is megváltozott ahhoz képest, ahogy elindultunk. Gyönyörű színek, minták, kiegészítők, kendők, kalapok és rövidnadrágok teljes komplett felszerelések között kellett a legjobbat megtalálnom. Pétert leültettem, én pedig legalább 10 bikinit vittem be a próbafülkébe. A drágám kerekre nyílt szemekkel mustrált, és elismerően bólogatott. Sikerült háromra csökkenteni a kínálatot. Végül kettő maradt, egy színes virágos, és egy csíkos, amit nem tudtam már letenni a kezemből. Boci szemekkel néztem Pétert, és tanácstalanul rezegtettem szempillámat, melyiket válasszam, mert igazából mind a kettő hozzám nőtt. Nem tudok megválni e két csodától, érzem, mennyire felemelő érzés a viselésük. Péter nevetett, és megértette, mit szeretnék. Így mind a kettőt megvettük, és az eladó még egy kendőre is rábeszélt. Tökéletes volt az örömöm, mindent megkaptam, amit szerettem volna.

Otthon Péter megkért, hogy vegyem fel egyesével a fürdőruhákat és tartsak egy kis bemutatót. Kényelmesen elhelyezkedett a fotelben, és mint valami kritikus mustrálta a szereplésemet. Mosolyogva, elismerően biztatott, hogy nagyon jól tudunk vásárolni, és a modell is szenzációs. Az ölébe ültem, és megköszöntem neki a vásárlást, amiért nagyon hálás voltam. A szerelmünk aznapra kiteljesedett, szabadon vetettem karjába magamat.