• Elhúzódó felfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktor! Augusztus végén valószínűleg felfázhattam, sokat jártam pisilni. Szeptemberben viszont elkezdett a hasam nyomni, szúrni, volt hogy a vesémet is éreztem. Sőt, a köldököm is mintha szúrt volna. Öngyógyítás céljából monural granulatumot ittam, ami pár napig megszüntette a panaszaim. Csakhogy ismét előjött, nyom a (al) hasam, a köldökömet is érzem. Múlthéten a mensim megjött időben, csak nem volt olyan erős (2-3. nap igen erős), szinte alig volt, a derékfájásom is minimális volt. Ma azt éreztem, hogy ég a hasam, nem a gyomrom, a hasam. Illetve olyat is tapasztalok, mint amikor az ember szemhéja, vagy bármely testrésze beremeg, "rezonál". Ezek a panaszok mitől lehetnek? Valóban felfázás eredménye? Elmúlt 3-4 hetem elég stresszes volt, esetleg ez is közrejátszhat?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Húgyúti gyulladás, nőgyógyászati kismedencei gyulladás is okozhat ilyet, javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot, antibiotikum adása lehet szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 21:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés