• Kellemetlen szagnak mi lehet az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr(ak)/nő(k)! Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy megoldást találjak a a problémámra. Fitymám alatti rész nagyon büdös. Tisztálkodok rendesen de ha reggel is megmosom ennek ellenére akkor is nagyon kellemetlenül büdös lesz a nap végérre, olyan szinten zavaró a szag hogy a partneremet is zavarja. Lehetséges valami mód hogy megszüntessük a kellemetlen szagot? Szerintem a fitymám túl nagy olyan szinten hogy ha erekcióm is van rajt marad a bőr, ezzel csak azt szeretném mondani hogy nem tud levegőzni és befülled. Ennek ellenére olyan módszereket kenőcsöket teákat bármit kipróbálnék csak hogy elkerüljem a körülmetélést mert azt nem szeretném. előre is köszönöm a válaszát(ukat) tisztelettel Major Gábor

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! A naponkénti lemosáson és alsó nemű cserén kívül Ön nem tud egyebet tenni. Kerülje a dohányzást és a fűszeres ételek fogyasztását. Mivel gyulladásra utaló jelet nem ír egyéb kezelés nem indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 22:07; Megválaszolva: 2011. április 20., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés