Érzékeny makk

Tisztelt Dr. Papos István urológus! Gyerekkoromban a fitymám le volt tapadva. Ezt akkor, 7 éves korom körül spray-s érzéstelenítéssel és egy kis nem éles szondával feloldották. Érzékeny a makkom. Urológus nem látott problémát. Azt mondta talán kissé rövidebb a fitymafékem és talán van egy kis fitymaszűkületem is, de a sebészeti beavatkozást ellenezte, nem találta indokoltnak. Mitől lehet érzékeny a makkom? Elváltozást nem látok a péniszemen. Nemi életet a problémám miatt még nem éltem. Milyen szakrendelésre kellene ellátogatnom Ön szerint vagy mit tehetnék a gyógyulás érdekében? Tudna tanácsolni valamit? Bőrgyógyásszal megnézessem nem-e van hámsérülés, esetleg parazitológushoz forduljak? Elváltozást nem látok a péniszemen, de nagyon régóta, talán mindig is ilyen volt, a péniszem alján a fitymaféktől a péniszem tövéig egy vöröses csík látható. Ez jelenthet valamit? Okozhatja a makk érzékenységét? Válaszát előre is köszönöm. További jó munkát és szép napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza fityma témában

Valószínűleg a korábban megállapított rövid fitymafék és a fitymaszűkület okozhatja a panaszokat. Urológiai szakrendelésen jelentkezzen.

Kérdés: 2017. május 21., 12:33; Megválaszolva: 2017. május 21., 22:06
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymatúltengés
Magán urológust felkerestem ez volt a status: ép herék, fityma bőr heges Diagnózis: fitymatúltengés erre elocom kenőcsöt írt de nem...
MI lehet ez?
Tisztelt Papos István Doktor Úr! 1 hete észlelem egy elváltozást a fityma bőrén. Mellékeltem egy képet róla, éles szélű, vörös udvarral...
Rövid fitymafék és relatív...
Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a...
Körülmetélés?
Tisztelt Doktor úr! A korábbi években többször voltam már urológusnál kisebb-nagyobb problémákkal kerestem fel őket. A legutóbbi vizsgálatnál...
Rövid fitymafék
Tisztelt Doktor Úr! 4-5 évvel ezelőtt, a TB által is támogatott (szikés) Frenulotómia műtéten estem át ami némileg igen, de nem 100%-osan...