Rövid fitymafék

Tisztelt Doktor Úr! 4-5 évvel ezelőtt, a TB által is támogatott (szikés) Frenulotómia műtéten estem át ami némileg igen, de nem 100%-osan oldotta meg a problémáim. Lankadt állapotban tökéletesen hátrahúzható a fityma, erektált állapotban viszont ez már kisebb fájdalmat jelent az említett ponton, ami akadályozza a tökéletes szexuális életet. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető, hogy a műtét nem sikerült tökéletesen, nem jól gyógyultak esetleg a sebek? Ne talán tán meg kellene ismételni a műtétet? Esetleg valamilyen más (lérezes) technikával? Vagy az is lehet, hogy némi nyújtással, esetleg kenőcsös kezeléssel is orvosolható a probléma? Mik a tapasztalatok? Van olyan műtét, szikés módszerrel, ami nem hoz teljes sikert?

Dr. Papos István válasza fityma témában

Lehetséges, hogy a hegesedés következtében ismét röviddé vált a fék, ilyenkor a műtét megismételhető.

Kérdés: 2017. május 04., 01:10 ;Megválaszolva: 2017. május 07., 15:04
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymatúltengés
Magán urológust felkerestem ez volt a status: ép herék, fityma bőr heges Diagnózis: fitymatúltengés erre elocom kenőcsöt írt de nem...
MI lehet ez?
Tisztelt Papos István Doktor Úr! 1 hete észlelem egy elváltozást a fityma bőrén. Mellékeltem egy képet róla, éles szélű, vörös udvarral...
Rövid fitymafék és relatív...
Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a...
Körülmetélés?
Tisztelt Doktor úr! A korábbi években többször voltam már urológusnál kisebb-nagyobb problémákkal kerestem fel őket. A legutóbbi vizsgálatnál...
Érzékeny makk
Tisztelt Dr. Papos István urológus! Gyerekkoromban a fitymám le volt tapadva. Ezt akkor, 7 éves korom körül spray-s érzéstelenítéssel és egy kis...