• MI lehet ez ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Papos István Doktor Úr ! 1 hete észlelem egy elváltozást a fityma bőrén. Mellékeltem egy képet róla, éles szélű, vörös udvarral rendelkező fekélyszerű elváltozás. Nemi kapcsolatom nem volt már hónapok óta. Az elváltozás kezdetben fájdalmas volt, később vérzett is, Curiosa gélt és Tobradexet használok,az elváltozást a makk alatt fehér szélek veszik körül. Az eredeti állapothoz képest mintha javult volna. Régebben volt herpeszem de az nem ilyen volt. Mi lehet ez? Elképzelhető, hogy valamilyen tumor vagy rákmegelőző állapot? összességében elég sok nemi kapcsolatom volt életem során, voltam Syphilis fertőzött is, de ez régen volt. A képen nem engedi csatolni sajnos.

        Dr. Papos István válasza a Fityma témában

        Amennyiben korábban valóban volt Szifilisz fertőzése, akkor, mindenképpen javasolt bőr és nemi gondozóban személyes vizsgálat.


        Kérdés: 2020. június 25., 21:32; Megválaszolva: 2020. június 27., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos