Csomó a péniszen

Kedves doktornő! 2010 Szeptemberében egyik naprol a másikra találtam a péniszem ball felén egy kisebb borsó nagyságú csomót.Ez a csomót pontossabban nem is a péniszen, hanem a makkra ráhúzodó bőrben van benne (nem fáj, nem viszked, nem ad váladékot) .Ha a bőrt hátrahúzom a péniszen tisztán látható, tapintható. Voltam urologusnál szerinte semmiség, adott rá krémet KB.1honapig rendszeressen kentem, de semmi. Bőrorvosnál is jártam, ő azt mondta ez egy zsírcsomó, (szerinte csak egy "esztétikai hiba"-szerintem meg nem) sebészileg lehet eltávolítani. Valóban lehetséges, hogy tényleg csak egy zsírcsomó? Akár rákos eredetü is lehet ez a csomó? Csak sebészileg lehet ezt eltávolítanni? Valamilyen krémek nem segíthetnek rajta? Esetleg Bioptron lámpa? Válaszát elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza urológia témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben az urológus szerint nem igényel teendőt, akkor ez így is van. A Biotron lámpa nem árthat, nyugodtan alkalmazhatja. A végleges eltávolítás csak sebészi úton lehetséges. A rosszindulatú daganat kizárható.

Kérdés: 2011. január 23., 14:14; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.