• Péniszen folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! 3 hónapja a párom oráliskielégítésben részesített,melyhez kezét is használta.Sajnos túl erősen rántotta meg merev péniszemet.Nagyon megfájdult,összement,bekeményedett és elszineződött a közepén,de nem volt vér a vizeletemben.Ez az állapot 2 napig tartottt,aztán kezdett elmúlni.Azonban egy hónapja folyamatosan elmaradtak a reggeli merevedések,és csökkent a szexuális inggerem.Párommal megpróbáltuk a sexet,de ne mtudtam izgalomba jönni.Gondolam megpróbálok pornó filmet nézni,de arra sem lett nagyobb ingerem.Mostanra kicsit megijedtem,hiszen a péniszem nyugvó illetve erektált állapotában egy kis kb 2 cm vastag sötét folt húzódik körben.Az erek ezen a tájon szinte neonzöldek állandóan.A péniszem kicsit balra elferdült,de ez csak nyugvó állapotban látszik,ha kicsit is erektált állapotba kerül,kiegyenesedik.Az erekciót csak némi krémmel és önkielégítéssel tudom a legerőteljesebben kihozni,de ilyeenkor sem tart sokáig ha akár 10-20 másodpercig ne mnyúlok hozzá.Ha pornó filmet nézek,olyan érzésem van mintha a vér bejutna a péniszem felébe,de ott megakad.A péniszem ilyenkor nem áll fel,hanem "mocorog" ,de nem nyúlik meg.Mintha egy falba ütközne a vér.Voltam urológusnál,az ultrahang semmi rendelleneset nem mutatott ki a péniszem szerkezetében. A pc izmom jól működik. (ha ez az az izom amivel tudom mozgatni a péniszemet).Mi lehet a probléma? Váéaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Leírása alapján az Ön által észlelt elváltozás egy kis véraláfutás lehet, amely a péniszbőr alatti kötőszövetben eloszlott. A vér lebomlásával először lila, aztán kék, majd zöld, végül sötét barna lesz. Lioton géllel segítheti a felszívódást, de így is legalább nyolc hétig eltarthat, mindenesetre ártalmatlan.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 12., 03:32; Megválaszolva: 2011. január 21., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés