Fityma baj?

A férjemmel történt már kb.2 hete! Hízóknak a takarmányukhoz akart un. "premixet" vinni kézben kis zsákban, mikor a zsák kettészakadt! A zsákból kihulló premix pora mindenfelé szét szállt és még (férjem szerint ) a nemi szervére is került. Megmosta ott a helyszínen a nemi szervét. Majd a következő együttlétünknél azt vette észre hogy kicsit szárazabb ő mint lenni szokott általában! Én azt vettem észre hogy gombásodás jellegű tüneteim vannak a hüvely bejáratánál de mivel nem erősödött ki így nekem el is múlt 3-4 nap múlva bármiféle kezelés nélkül! (Nekem nincs semmi problémám azóta igaz nem is voltunk együtt! ) A probléma a férjemnél van mert mert a pénisze előbőre azaz a fityma be van nagyon csúnyán hosszanti irányba repedezve és nagyon nehezen bírja csak hátra húzni a bőrt ! Itt a helyi patikában először a Sudocrem krémet ajánlotta a patikus de azzal még inkább száraznak érezte majd a z Alsol nevű krémet ajánlották! De egyre mélyebben be van repedezve! Kérdésem hogy urológushoz vagy bőrgyógyászhoz forduljon? Illetve ön szerint mivel lehetne enyhíteni ezt a bajt? ( A makkon nincs semmi elváltozás sem gyulladás csak az előbőrön!! )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

Tisztelt Kérdező! A gombás fertőzést ki kell zárni. Mind az urológián, mind a bőrgyógyászaton foglalkoznak a kérdéssel. Valóban indokolt a szakvizsgálat és korrekt kezelés még mielőtt fájdalmasabbá válik.

Kérdés: 2010. augusztus 19., 14:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 08:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?