• Körülmetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves sportoló fiú vagyok. Kedden (június 29.) műtöttek fitymaszűkülettel. Szépen gyógyulok. Kötözöm magamnak. Ez baj? Illetve a fitymaféknél lévő varrás környéke kicsit vérzékeny, a kötés cserélésekor nagyon apró foltban látom hogy piros a vértől. Ez normális? Nem nagy a vérzés nyoma, gombostű fejnyi. Utolsó kérdésem pedig, hogy mikor veszi fel újra eredeti alakját a nemi szervem, mert most még kissé duzzadt. Kenőccsel kenem és kamillázom is Köszönöm válaszukat

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! Nem szükséges kötöznie. A duzzanat 7-10 nap után megszűnik. A kamillás lemosáson kívül nincs teendő. A varrat 3-4 hét alatt pereg ki.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 05., 14:55; Megválaszolva: 2010. július 08., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés