• Spontán merevedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Ur! Én egy 18 éves fiú vagyok és gyerekkorom óta küzdök a péniszem érzékenységével. Van amikor csak ülök a buszon és merevedésem van, és van olyan hogy csak átölelem a barátnőim és egyből merev a péniszem. Ez nagyon kellemetlen számomra, kérem szíves szakértelmét . Üdvözlettel K. János

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedés témában

        Kedves János! A hímvessző ilyen fokú "érzékenysége" az Ön életkorában nem egyedi dolog, alapvetően azt mutatja, hogy rendben vannak a reflexei. Amennyiben nem társul korai magömléssel vagy szervi problémável (pl. gyulladás), általában nem igényel teendőt, idővel (ez éveket is jelenthet!) csökken a merevedési hajlam. Ha valóban nagyon zavarja a jelenség, érdemes urológusnak megmutatnia magát. Ha szervi ok kizárható, szexuál terapeuta segíthet.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-07 09:21:31; Megválaszolva: 2010. június 07., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés