• Fityma szűkület felszakadt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Az szeretném kérdezni hogy nekem valószínüleg fityma szükületem van  egyik este mikor a párommal szeretkeztünk valószínülef ez felszakadt nagyon vérzett és reccsent/kattant egy nagyot. Az lenne a kérdésem hogy mivel kezeljem és meg kell e műtetni esetleg? mert halottam olyat hogyha ez magátol felszakad akkor nemszükséges a műtét igaz ez? válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület témában

        A fitymafék felszakadása általában, fájdalmas, és ijesztő mértékben tud vérezni (ez orvosi szempontból nem jelentős mennyiség, de zavaró). Amennyiben ez Önnek panaszt okoz, keressen fel egy Urológus szakorvost aki fel tudja mérni, szükség van-e korrekciós műtétre vagy sem.

        Otthoni kezelgetést, orvos tanácsa nélkül, semmiképpen nem ajánlanám.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 13:52:08; Megválaszolva: 2010. március 08., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: