• Fehér pont van a fitymafékemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az a kérdésem lenne, hogy mi lehet a fitymafékem lévő fehér pont.Olyan mint egy kisebb pattanás.Volt fitymafék műtétem 1, 5 hónappal ezelőtt.Ez emiatt van? És elmúlik? Műtét előtt nem volt soha.És még az lenne hogy száraz a makkon, kissé hámlik. Az urológus még korábban adott mycosolon kenőcsöt hyperaemiás foltokra. Azt mondta attól lehet, de mostmár nem látott semmi bajt.De száraz. Még azt mondta hogyha elkezdem használni akkor megerősödik a hám és jó lesz.Ennek lehet köze hozzá hogy nem használlom? Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a Fityma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt eltérés a műtét utáni heg lesz, ami teljesen természetes. A makk száradása miatt javaslom, hogy pár napig nem használjon semmiylen készítményt, egyszerűen tartsa tisztán. Vigyázzon, hogy nagyon mérsékelten használjon szappant, tusfürdőt. Ha nem javul, akkor egy ellenőrzére érdemes visszamenni, ahol a gombás fertőzést ki tudják zárni.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 21:45:36; Megválaszolva: 2010. február 25., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: