• Mi okozhtaja ezt?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő / Doktorúr!

        Január 4.én gombás fertőzés gyanújával orvoshoz fordultam. Erre kaptam a Pimafucort krémet, amit használtam 12.-ig. Másnap szexuális együttlét után, a sperma enyhén rózsaszínű volt, majd pár perccel később véres, alvadt vérdarabokkal teli vizelet távozott szervezetemből. Azonnal Urológushoz fordultam, aki megvizsgált. Vizelet és sperma mintát kért, tenyésztési vizsgálatra. Egy hét múlva kontroll vizsgálaton voltam, ahol az eredményem pozitív lett. Erre kaptam gyulladáscsökkentőt Cifrant. Ultrahangos vizsgálatra sem, és egyéb vizsgálatra sem küldtek tovább. Nem javulás esetén 2 hét múlva vissza rendeltek. Közben szexuális életet éltünk 2 szer, amikor is ugyanez a probléma merült fel, azzal az eltéréssel, hogy a spermám nem volt rózsaszínű. De pár perc elteltével, vizlés során újra alvadt vér és vérdarabkák távoztak szervezetemből. Ezen kívűl tünetmentes vagyok, viszont a péniszemen az összes ér erőteljes lilás színű és csak merevedés után fordul elő ez a vérzés. Folyamatosan vizelési ingerem van. Mi okozhatja ezt, hová menjek ezzel a problémával? Ilyenkor nem is élhetek szexuális életet?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a véres ondó témában

        Fertőzés esetén mi azt szoktuk tanácsolni, hogy kerüljék a  sexualis aktivitást. A vérzés riasztó tünet, azonban sokszor egyszerűen kezelhető oka van. 

        Javaslom forduljon orvosához panaszaival, további kivizsgálások miatt.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 11:34:46; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: