véres ondóváladék

kb. 1 éve észleltem a véres ondóváladékot együttlét után. Felkerestem az urológust, de semmi rendelleneset nem talált. Sok gyogyszert szedek, többek között, synkumár, clopidogrel, digoxin, acastal, vérnyomáscsökkentők. okozhat-e valamelyik ilyen tünetet. az utolsó vérvételen 1.94 volt a synkumár eredményem.merevedési zavarom is van kb.másfél éve.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza véres ondó témában

Az urológiai vizsgálat megismétlése javasolt prosztatatumor kizárása céljából. Fontos lenne egy PSA vizsgálat elvégzése is.

Kérdés: 2014. február 11., 09:15; Megválaszolva: 2014. február 12., 08:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?