Véres ondó

Jó napot kívánok! Szeptember óta véres az ondó váladékom. Nemrégiben voltam ezzel orvosnál is, mivel nem javult. A jelenség nem jár semmilyen más tüntettel, beleértve külső elváltozást, mint pirosodás, duzzanat. Valamint fájdalom sem kíséri. Néha az utolsó pár csepp vizeletben is fellelhető némi véres folyadék. A vizsgálat során nem találtak sem baktériumot, sem pedig vírust az ondó mintában. Ultrahanggal megvizsgálták a vesét, heréket, de mindent rendben találtak. (Itt megjegyezném, hogy solo vesével születtem, bol oldalt nem fejlődött ki. Nem tudom ez mennyire releváns.) Lényegében nem tudják mi okozza. Most azt javasolta a doktornő, hogy 1 hónap múlva menjek vissza, hogy elmúlt-e. Addig pedig azt javasolta, hogy szedjek Prostamol Uno-t. Kérdésem lenne, van értelme ezt szedni? Valamint van esetleg valami ötlete, hogy mitől lehet ez az egész? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Papos István válasza véres ondó témában

Van értelme szedni, ugyanis nyilvánvalóan a prosztata illetve ondóhólyag elváltozás okozza a panaszait. Általában néhány hónapos gyógyszerszedés után a prpbléma elmúlik.

Kérdés: 2016. január 20., 01:03; Megválaszolva: 2016. január 22., 15:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vérrel festenyzett ejaculatum, mit...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt két hétben enyhe felső légúti infekcióm zajlott. Két napja feleségemmel szexuális aktus során...
véres ondóváladék
kb. 1 éve észleltem a véres ondóváladékot együttlét után. Felkerestem az urológust, de semmi rendelleneset nem talált. Sok gyogyszert szedek...
barna sperma
hello van egy olyan problémám hogy maszturbáltam és barnás ondó jött... nem fáj sehol meg semmi nem büdös... 3hónapja nem sexeltem ugyhogy nemhiszem...
prosztata gondok?
34 éves férfi vagyok. Az elmúlt 3-4 hónapban vizelést követően egyre sűrűbben jelentkezik utócsepegés. Nem érzem, hogy nem ürült volna ki a...
Véres ondó
Tisztel doktor Úr/Nő! Már régebben is gyanúsan piros volt az ondóm és erős szagú, de a minap egyértelműen véres volt. Mi lehet ennek az oka?...