• Görbülö pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kedves doktor nö! kérdésem a következö: péniszem görbe de nemtudom, hogy születésem ota vagy mostanság kezdett! és ha már görbe akkor görbülhet tobább vagy nem? vagy simán mi a véleménye erröl! 22 éves srác vagyok és nem olyan régota élek nemi életet! szoval nemtudom, hogy ilyen-e volt nekem vagy épp most kezd valami betegség kialakulni a görbeséget ugy lehetne elképzelni a bemásolt linkröl láthato MÁSODIK KÉPEN! ennél nem nagyobb a görbület elöre is köszönöm várom válaszát: http://www.x4labs.com/images/peyronies-progess-image.jpg

        WEBBeteg szakértő válasza a görbe pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszával forduljon szakemberhez, lehetőleg olyanhoz aki jártas ilyen  típusú problémák kezelésében.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-25 11:34:20; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: