BNO-C6790 kód

Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem szüntek meg. Urológián voltam már korábban, ultrahangon és vizeletben nem találtak semmi kórosat, vizelés nem fáj, viszont most az MR vizgsálat után a diagnózishoz a BNO kód szerint "Húgyhólyag rosszindulatú daganata, k.m.n. (C6790) ". Mellékelten küldöm Önnek a leletet, Doktor úr szerint lenne okom aggodalomra és további kivizsgálásra a lelet alapján? Vagy miért írták ezt a kódot? Nőgyógyászom szerint minden rendben van az MR alapján. (Nem dohányzom, tartósan gyógyszert nem szedek de hajlamos vagyok a cystitisre ezért minden nap D-mannózt iszok megelőzésképpen.) Volt még hasi MR vizsgálatom is, de semmi kórosat nem találtak rajta. Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza húgyhólyag témában

A húgyhólyag szabálytalansága miatt merült fel a hólyagdaganat gyanúja az MRI alapján. Mindenképpen javasolt urológiai konzílium.

Kérdés: 2020. november 04., 13:30; Megválaszolva: 2020. november 04., 17:42
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Hugyhólyag
Kedves Doktor úr. Teganap voltam nőgyógyásznal rutin vizsgálaton és eszrevette ultrahang közben hogy van valami a hugyhólyagomon. Pontosan azt írta a...
húgyhólyag probléma
2016 ban szívinfarktusom volt, sok gyógyszert felirtak köztük káliumot és vizelethajtót is.Egy idő után úgy éreztem, hogy amikor vizelek utána...
vizelet tartási probléma
Tisztelt doktor úr! Problémám az lenne hogy sajnos 2007-óta sürün kell mennem pisilni, voltam már vele orvosnál csináltak vizelet tenyésztéstés...
Húgyhólyag tágulat gyógyítása
Tisztelt Webbeteg Szakértő 4-5 évvel ezelőtt kezdődő vizelési problémákkal fordultam urológushoz, azzal a gondolattal, hogy utólért az 50-évesek...
Húgyhólyag daganat
Tisztelt Doktorno/Doktor Ur! Edesanyam 7 eve volt eloszor mutve rosszindulatu hugyholyag daganattal. Azota tobbszor is mutottek. Jelenleg jol van, 3 havonta...