• húgyhólyag probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2016 ban szívinfarktusom volt, sok gyógyszert felirtak köztük káliumot és vizelethajtót is.Egy idő után úgy éreztem, hogy amikor vizelek utána olyan mintha még kellene pisilnem.Nem kell pisilnem és nem is fáj.De ha pisilek akkor, csak egy darabig kb. fél- 1óra amig ezt az érzést érzem, rossz a közérzetem tőle.Voltam vizelet vizsgálaton, prosztata vizsgálaton és rendben találtak mindent.Vesicare gyógyszert írtak fel, ezt már szedem 5 hónapja, de ez sem enyhít az érzésen. Próbálok minnél kevesebbet menni pisilni, hogy utánna ne érezzem ezt az érzést. Mi lehet ez a betegség, mit lehet tenni ellene, mert már egy kicsit stresszel is a dolog. Milyen vizsgálatok kellenek még hogy megtudjam mi a baj? Kérem segítő válaszát. Tisztelettel:

        Dr. Papos István válasza a húgyhólyag témában

        Valószínűleg húgyhólyag működési zavarról van szó. Amennyiben nem sürgetőek a vizelési ingerek, akkor a Vesicare szedése helyett napi (este) 1 tabetta alfusozin (pl Alfusozin Pharmacenter) szedését javasoltnám.


        Kérdés: 2017. február 10., 10:30; Megválaszolva: 2017. február 11., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció