Spontán teherbeesés?

Tisztelt Doktor Úr! Márciusban voltunk először a férjemmel inszemináción, sajnos az első nem sikerült, és most a jelenlegi vírushelyzet miatt egyelőre nincs lehetőségünk újabbra menni. Az inszeminációkor ugye vizsgálták a férjem spermáját, a motilitási értékek nem túl jók. Előtte kb. két hónappal volt vizsgálaton, azóta vitamint is szedett rá, ennek ellenére rosszabb az eredmény. koncentráció (millió/ml): 35 össz spermiumszám (millió/minta): 140 progresszív motilitás: 15% teljes motilitás: 22% nem progresszív motilitás: 7% immotilis: 78% normál morfológia: 4% A kérdésem az lenne, hogy van bármi esélyünk arra, hogy spontán sikerül a teherbeesés ebben az időszakban, míg másra nincs lehetőség? vagy nincs esélye? Köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Spermiogram témában

Az alacsony értékek ellenére is van esély a spontán teherbeesésre.

Kérdés: 2020. április 29., 14:50; Megválaszolva: 2020. április 29., 22:09
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?