• Spermiogramm lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Spermiogramm vizsgálatom eredményének èrtelmezésében szeretnèm segítségét kérni, mennyire számít jó vagy éppen rossz eredmènynek. Sajnos feleségemmel 8 hónapja sikertelenül probálkozunk a babával. Profertil vitamint 3 hónapja szedem. Spermiogramm lelet: Önmegtartoztatási idő: 3 nap Makroszkópikus vizsgálat: Térfogat: 2 ml Ph: 8.0 Elfolyósodás: 15 perc Viszkozitás: Normál Makler- kamrás- analízis Eredmény 1. Koncentráció:31 millió/ml Össz.spermaszám:62 millió/ ejakulátum Mozgó spermium:58% Progresszíven mozgó spermium:48% Agglutináció: nincs Fehèrvérsejtek: 0/ml Nomál alak:12% Vitalitás: 62% EREDMÉNY 2. Koncentráció:26 millió/ml Össz.spermaszám:52 millió/ ejakulátum Mozgó spermium: 52% Progresszíven mozgó spermium:40% Agglutináció: nincs Fehèrvérsejtek: nincs Normál alak: 12% Vitalitás 56% Válaszát előre is köszönöm szépen! Tisztelettel: V.Ferenc

        Dr. Papos István válasza a spermiogram témában

        Kissé alacsonyabb a spermiumszám és a normál alakok aránya, de a progresszíven mozgó spermiumok aránya jó.


        Kérdés: 2019. május 23., 18:08; Megválaszolva: 2019. május 26., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?
        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette...