nemi szerv

Szép napot Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a nemiszervem tövétől körülbelül tíz centivel kissé le vékonyodott, makig Semmi probléma Csak a tövétől! Orvoshoz nem szeretnék ezzel fordulni szeretném ha ön válaszolna! Fájdalmam a nemiszervemel nincs probléma a szexuális életem is kielégítő Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Penis témában

Ezt a jelenséget a barlangostest tokjának hegesedése okozhatja, de biztosat csak vizsgálat után mondhatok.

Kérdés: 2019. december 05., 15:49; Megválaszolva: 2019. december 12., 09:58
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Bizsergő érzés a péniszben
Prosztata
Vélemény kérés biopsziáról
Kedves Doktor Úr! Az alábbi biopszia eredmény értelmezésében kérem segítségét: 1-2. Prostata részletek közül a bal oldalon, 4 mintában...
Vérömleny a makk alatt
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a...
érzéketlen pénisz
Tisztelt doktor Úr! A közösülés alatt teljesen érzéketlen a péniszem, csak és kizárólag maszturbáció során tudok ejakulálni. Januárban volt...