• Impotencia dohányzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr! Kérdésem az lenne, hogy 25 évesen, 8-9 év dohányzás után kialakulhat-e impotencia? Néhai merevedés zavarokról van szó amik aztán pár hét alatt elmúlnak. Mi alapján lehet kizárni, hogy fizikai avagy tartós dologról van szó ha épp zavar van? És a dohányzás abbahagyása segíthet-e még javítani az állapoton? Elöre is köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a ed témában

        A cigaretta elhagyása mindenképpen jótékony hatású a merevedésre is.


        Kérdés: 2019. szeptember 02., 23:47; Megválaszolva: 2019. szeptember 05., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: