• Urulógiai problémám lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kényes a téma, de nem tudok kihez fordúlni! Merevedési problémákkal küzdök pár hete, amióta a barátnőmmel szeretném nem életet élni rendszeresen. A probléma a következő: mikor már oda érnénk hogy aktus, akkor egyszerűen nem akar úgy működni a dolog ahogy kellene, alsónadrágban az izgatás idelyén mintha felrobbanna, de mikor az óvszert felhelyezzük pár perc vagy pillanat alatt lelankad és csak nagyon nehezen lehet vizzahozni, de akkor is csak rövid időre. Mi lehet a baj? Izgatás, az óvszer, szervi gond? Hasi ultrahangon voltam pár hete, semmit sem találtak, teljesen jó volt minden.Magas a vérnyomásom és a koleszterintem is és asztmás is vagyok, sajnos gyógyszert is szedek rá, valamint van némi túlsúlyom is.. Nagyon aggaszt a dolog, nem tudok mit tenni, lehet a barátnőmnek kellene többet tennie a cél érdekében, vagy én vagyok a beteg? addig amíg különböző módokon felizgatom addig menne nagyon is a dolog utána már nem..

        Dr. Papos István válasza a ed témában

        Valószínűleg az óvszerhasználat zavarja meg merevedést, szervi gond nem valószínű.


        Kérdés: 2020. március 13., 06:21; Megválaszolva: 2020. március 14., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.