• Kiszakadt óvszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül egy hete egy buli után volt egy egyéjszakás kalandom egy számomra ismeretlen hölggyel és sajnos az aktus közben kiszakadt a gumióvszer. Azonnal megszakítottam az aktust de sajnos csak később kezdtem el aggódni. Eddig még nem tapasztaltam tüneteket, de mekkora az esélye egy esetleges HIV vagy más súlyos fertőzésnek, és mennyi idő elteltével érdemes tesztre menni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a STD témában

        A tesztet minél hamarabb érdemes elvégeztetni. Az fertőzés esélye magas, amennyiben a hölgy valamilyen nemi úton terjedő betegség kórokozóját hordozza.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 06., 20:54; Megválaszolva: 2018. november 06., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm. 3 éve véres vizeletre lettem figyelmes, pár nap leforgása alatt elmúlt. Mire sikerült beutalóval bejutnom az urológiára, már semmi probléma nem volt. Megvizsgáltak és azt mondták valamilyen fertőzés lehetett a háttérben,...
        Üdvözlöm! Egy rövid előzmény ként vissza emlékezve többször volt felfázásos panaszom, hogy vizelési ingerem volt mely csípős égető érzéssel járt. Ez szinte gyermek korom óta meg volt ahogy emlékszem. Ezeknek gyakorisága nem sűrűn...
        Tisztel DokorNo/Ur! 1 eve 4 re visszatero vesegyulladasomrol keszult Vese ultrahangom eredmenyere lennek pontosan kivancsimit is jelent.Hu: mko vese ép, pangás nincs, jobb vese kp harmad kis echodensitás, a holyag kevesbe telt. Valaszat elore is...
        Kedves Doktor! Férjemmel babát szeretnénk két éve. Körülbelül 7 hónapja kezdük el a vizsgálatokat. Hormonálisan minden rendbe mindkettőnknél. Nekem mindkét petevezetékem el volt záródva, az egyiket megnyitották. Férjemnek 3 millió/ml...
        Tisztelt Webbeteg! Régóta fennálló problémám miatt fordulok Önökhöz! Körülbelül 5 éve kezdődött, amikor is megnagyobott j.o. lágyéki nyirokcsomó duzzanattal és velejáró tompa fájdalommal kerestem fel a háziorvost. Vérvétel után...
        Tisztelt Doktor Úr, Már több ízben kérdeztem Öntől, Ön pedig nagyon sokat segített nekem abban, hogy egy herén észlelt, bizonytalan eredetű csomó miatt megnyugodhassak. Most viszont szeretném ismételten a segítségét kérni egy problémám...
        Kedves Doktor Úr! Péniszem makkjáról egy tusolás alkalmával lejött a bőr, más tünetem nem volt. A Laborban Citrobacter Koserit állapítottak meg. Sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy mi is ez a baktérium. Épkézláb leírást nem találtam...
        prosztata rák gleason 7. érinvázio nincs,perineuralis terjedés nics. PSA 9,6 milyenek a kilátásaim ha a sugárkazalést választom
        Tegnap este vettem észre hogy bal oldalt a péniszem alján csont szerüsséget tapasztaltam! Mi lehet a ez?
        prosztata rák gleason 7. érinvázio nincs,perineuralis terjedés nics. PSA 9,6 milyenek a kikátásaim

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés