• Rossz PSA érték?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kérdésem a következő lenne: 2016.10.-hóban teljes prosztata eltávolításom volt. Három havonta járok járok PSA ellenőrzésre ami mindig <0,09 eredménnyel jött vissza. Tavaly 2017.11-hónapban voltam ismét ellenőrzésen akkor is nullával jött vissza de most a múlt héten (2018.02.08) levett vér PSA értéke 2,14 lett. Orvosom szerint ez mérési hiba és meg kell ismételni a vérvételt.Kérdésem: az Ön véleménye szerint is ez lehet, vagy ha ez a mérés jó akkor mi okozhatta ezt a hírtelen emelkedést? Válaszát megköszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Psa témában

        Ha nem mérési hiba, akkor az emelkedett érték kiújulásra utal, ami beavatkozást igényel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. február 13., 12:36; Megválaszolva: 2018. február 13., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés