• Szexmanias a parom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nemtudom hogy szexmanias a parom.Kapcsolatunk elejen eszrevettem hogy rengeteg lany oldalat nezi meg facebookon napi 20-30 at ami nagyon zavart. Volt egy listaja is lanyokrol a konyvjelzojeben amiket napi rendszeresseggel nezett. Ugy ereztem hogy ez a rozsaszin felhos szerelembe nagyon nem passzol, megkertem hogy ne csinalja torolte a listat stb... de nem vagyok benne biztos, hogy nem nezi mar oket. Aztan eszrevettem, hogy pornozik is ha elmegyek es feloraja van egyedul itthon egybol nez. Nemtudom nyugodtan magara hagyni. A masik pedig hogy ha nem szexelunk szerinte eleget nincs meg a napi 2 v 3 ( van hogy napi 4-5 is szokott lenni) rosszkedvu lesz megkerdojelezi a kapcsolatunkat rossz hatassal van ra van, hogy ideges is. Ha megtortent az aktus egybol jobb kedvu nyugodtabb. Elvarta tolem, hogy beszeljek szex kozben mint a pornofilmekben ez nekem nem jott magatol. Ugy erzem, hogy nem vagyok prud az agyban o is mondjah nagyonjo velem meg, hogy senkivel se volt meg ilyen jo. Eroszakos megnyilvanulasok neha parnaval fojtogatott szex kozben kozben kiabal velem: kussolj, megpofozlak. ezekert szoltam hogy ne csinalja.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szexuális élet témában

        Tisztelt Kérdező, Egy kapcsolatban az a meghatározó, hogy a felek szexuális szükségletei mennyire harmonizálnak, mennyiben érzik kölcsönösen az elégedettséget a szexuális életükkel. A párja szexuális szükséglete mindenképp felette van az átlagosnak, ez lehet nehéz, vagy megterhelő Önnek. Ha szeretnének ezzel a kérdéssel közösen foglalkozni, fel lehet keresni szexuálterapeutát. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2016. június 13., 21:12; Megválaszolva: 2016. június 16., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: