Veres ondo

Kedves Doktor Ur! Paromnal (ferfi/42) az utobbi 2 alkalommal veres ondo urult. Egeszeben, keveredve, nem csupan csikokban. Rozsaszines, jol felismerheto. Egyeb tunete nincs, vizelete minden rekintetben normalis, fajdalmai es egyeb kellemetlensegei nincsenek. Semmifele mas rendellenesseget nem tapasztaltunk! 3 eve neuroendokrin daganatot diagnosztizaltak nala, melynek elsodleges daganata a tudoben helyezkedik el, tovabbi attetekkel a majban es csontokban. Folyamatosak a kezelesek (6 kemoterapia, az utolso december kozepen) , a vizsgalatok (CT, UH, vervizsgalat) , de a nemi jellegu szerveken nem mutatkozott elvaltozas ezidaig. Termeszetesen felkeressuk a kezeloorvosat, amilyen gyorsan csak lehet, de kerem, addig is, mert nagyon aggodom; -Elkepzelgeto, hogy tumetei valamifele mellekhatasok (a kemoterapiara, vagy az erosen megnagyobbodott majra gondolok) - Milyen egyeb betegseg allhat a hatterben? Esetleg gyulladas (nemi uton terjedo betegseg szinte kizart)? Valaszat halasan koszonom! A parom jo fizikai allapotban van, nem szorul rendszeres gyogyszerszedesre. Sportol, egeszseges eletet el, vernyomasa normalis. Koszonettel: Monika

Dr. Papos István válasza prostatitis témában

A panaszok hátterében a prosztata gyulladása állhat, mely független az alapbetegségétől. Urológiai szakrendelésen a vizsgálatot követően megfelelő kezelést fognak javasoltni.

Kérdés: 2016. január 29., 00:08; Megválaszolva: 2016. január 29., 06:44
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Urológiai
Tisztelt Webbeteg. Olyan problémám lenne hogy sikerült fel fáznom. Ennyi idősen el követtem azt a hibát hogy jéghideg köré ültem. Egy rövid időre...
Húgycsőgyulladás...
Üdvözlöm, 2017. Szeptemberében valószínűleg felfáztam, csípővizeléssel kezdődött, majd derékfájással kiegészült. A továbbiakban nem...
Prosztata vagy mellékhere?
Tisztelt Doktor Úr! Prosztatagyulladást diagnosztizáltak nálam már öt éve, amire több esetben is kaptam hónapokig tartó antibiotikum kúrát...
Injekciós kúra
Tisztelt Doktor Úr! Pár napja voltam urológusnál /magánrendelésen/! Merevedési problémával illetve hogy nem kívánom úgy a szexuális...
Prosztatarák vagy más betegségem...
Tisztelt Doktor ùr! 2 éve állapìtottak meg krònikus prosztata gyulladást nálam.Csak prosztata tapintásos vizsgálat történt. A panaszaim sűrű...