Fitymaletapadás?

Kedves Doktor úr! A fitymaletapadással kapcsolatban fordulok önhöz, vagyis fitymával kapcsolatos kérdésekkel. Nincs fitymaletapadásom, legalábbis szerintem ez nem számít annak, ugyanis mindig is vissza tudtam húzni a bőrt, de sosem maradt ott, mindig visszamegy az érzékeny makkra. Nem tudom, hogy ez jó dolog e, mert sokszor láttam hallottam stb, hogy a legtöbb embernek a makkja szabadon van állandóan, ez elvileg higiéniailag is jobb, meg kényelmesebb. Meg tudná nekem mondani, hogy ami nekem van, az jó-e? Kell e vele valamit is tennem? Ugyanis teljesen jól visszahúzható, a problémám csak az, hogy vissza megy, és mivel a makk alapból védve van, így nagyon érzékeny, ami akár a szexnél is problémát jelenthet (még szűz vagyok, de amikor a makkomhoz érek stb, az elég kellemetlen, és tartok tőle hogy a szexnél sem lesz túl jó érzés) Előre is köszönöm a választ.

Dr. Papos István válasza fityma témában

A jelenség nem kóros, ha panaszt nem okoz, akkor nincs teendő. A szexnél semmilyen probléma nem lesz.

Kérdés: 2016. január 16., 21:35; Megválaszolva: 2016. január 17., 14:12
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Fitymatúltengés
Magán urológust felkerestem ez volt a status: ép herék, fityma bőr heges Diagnózis: fitymatúltengés erre elocom kenőcsöt írt de nem...
MI lehet ez?
Tisztelt Papos István Doktor Úr! 1 hete észlelem egy elváltozást a fityma bőrén. Mellékeltem egy képet róla, éles szélű, vörös udvarral...
Rövid fitymafék és relatív...
Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a...
Körülmetélés?
Tisztelt Doktor úr! A korábbi években többször voltam már urológusnál kisebb-nagyobb problémákkal kerestem fel őket. A legutóbbi vizsgálatnál...
Érzékeny makk
Tisztelt Dr. Papos István urológus! Gyerekkoromban a fitymám le volt tapadva. Ezt akkor, 7 éves korom körül spray-s érzéstelenítéssel és egy kis...