Visszérgyulladás a péniszen

Tisztelt Doktor úr! A makk alatt egy centivel, másfél centis megkeményedett érszakasz tapintható ki. Háziorvos szerint nyirokér gyulladás. Pimafucort kenőccsel és Detralex gyógyszerrel lett kezelve, javult kicsit, de három hónap elteltével is még mindig kitapintható. Kérdésem az lenne, hogy amennyiben tényleg ez a probléma, normális, hogy ilyen lassan gyógyul? Állhat esetleg más betegség, fertőzés a háttérben, ami miatt kialakulhatott? Ön milyen kezelést javasolna? Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza frenulum témában

Az említett elváltozás gyógyulása valóban lassú lehet, a javasolt kezelés megfelelő. Nem valószínű, hogy bármilyen fertőzés vagy egyéb betegség állna a háttérben.

Kérdés: 2015. szeptember 08., 00:07; Megválaszolva: 2015. szeptember 08., 17:26
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Hogyan érhetem el a legkedvezőbb...
Mai napon ollóval végeztek rajtam fitymafék műtétet a fitymafék rövidsége miatt. Vettem betadint es kamillát, milyen egyébb dolgokat vegyek még a...
Elszakadt fitymafék
Tegnap este a párommal szeretkeztünk majd elszakadt a fitymafékem. Ami nagyon éles fájdalommal járt. Majd vérezni kezdet ez kb. 5 percig tartott. A...
Fityma rövid fék
Tisztelet Doktor Úr! Párom nem mer orvoshoz fordulni a problémájával igy önt szakmai tudást venném igénybe! Probléma észrevételének időpontja...
FItymafék részlegesen szakadt
Tisztelt Dr Úr/Nő! Szekszuális együttlét közben éreztem egy kis fájdalmat közel egy hónapja. Észre vettem hogy egy 0.5-1mm-es szakadás van a...
Fitymafék
Tisztelt doktor úr! Barátnömmel hevesebb volt az aktus és hirtelen fájdalmat éreztem és elkezdett vérezni a fitymafékemnél. Ön szerint mit kéne...