• Hogyan érhetem el a legkedvezőbb esztétikát fitymafék műtét után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mai napon ollóval végeztek rajtam fitymafék műtétet a fitymafék rövidsége miatt. Vettem betadint es kamillát, milyen egyébb dolgokat vegyek még a gyógyszertárban még, hogy minél eredményesebben tüntessem el a nyomokat? Illetve hogyan alkalmazzam ezeket a szereket?

        Dr. Papos István válasza a frenulum témában

        A kamillával naponta 3x áztassa a sebet. Betadint ezt követően alkalmazza. Egyéb nem kell a kezeléshez.


        Kérdés: 2020. szeptember 29., 16:33; Megválaszolva: 2020. október 04., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: