• FItymafék részlegesen szakadt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Szekszuális együttlét közben éreztem egy kis fájdalmat közel egy hónapja. Észre vettem hogy egy 0.5-1mm-es szakadás van a fittymaféken. A kérdésem az lenne hogy ilyen esetben mit lehet tenni? Már fájdalmat nem érzek viszont félek együtt lenni a barátnőmmel.

        Dr. Papos István válasza a frenulum témában

        Amennyiben rövid a fitymafék, akkor kis ambuláns műtéttel ez megoldható.


        Kérdés: 2019. január 20., 17:16; Megválaszolva: 2019. január 24., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: