Prosztata megnagyobbodás

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén mikor ajánlott a műtét? A TURP eljárással mennyiben módosulhat a prosztata működése? Milyen esetben fenyeget a vesék károsodása. (Gyakori vizelet visszatartás is vezethet ide? )

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Turp témában

Amennyiben gyógyszeres kezelés mellett panaszok maradnak, akkor megfontolandó a műtét.

A TURP után az ondó megkevesbedik.

Ha a hólyag nem üríthető ki teljesen, akkor a vesék is károsodhatnak hosszú távon.

Kérdés: 2015. augusztus 05., 13:05; Megválaszolva: 2015. augusztus 05., 22:46
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Kevés sperma
Tisztelt doktor Úr! Húgycső szűkület miatt TURP műtéten estem át. Azóta eltelt már 3 hónap és szépen tudok vizelni. A gondom az, hogy...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás