Baktérium az ejakulátumban

Enyhe de tartós herefájdalom miatt mentem orvoshoz, ahol mellékhere-gyulladást diagnosztizáltak (Haemophilus parainfluenzae nevű baktériumot találtak az ejakulátumomban) , jelenleg antibiotikumot szedek. Az a kérdésem, hogy fennáll-e a fertőzés veszélye, ha óvszer nélkül folytatok szexuális kapcsolatot, tehát elkaphatja-e a barátnőm ezt a baktériumot?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza baktérium témában

Igen.

Kérdés: 2015. július 28., 18:48; Megválaszolva: 2015. július 28., 22:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.