Sürgõs válasz váró

21 es êvesen mütöttek egy nagy kiterjedésü baloldali hereviszért. Azután egy êvre rá fizikai megterhelés eddzés közben a jobb herém elkezdett fájni. A háziorvosom azt mondta egy elpattant ér. Azzal még csak elélek mert mozgatható a here felszínén így ha az a kis erecske miatt fáj akkor el tudom mozgatni és már nem fáj tovább. Nos a problémám az lenne hogy egy évre rá gravitációs csizmával eddzettem és éreztem hogy kicsit húz baloldalon a harém és érzékenyen fáj ami végig nyilalt a bal lábamba. Ekkor elmentem urulógushoz aki azt mondta nincs semmi. Mellékhere gyulladásnak nincs jele sem prosztata gyulladásnak. Azt mondta az orvos ha fáj vegyekbe fájdalom csillapítót és kész. Azóta egy év telt el és minden nap ugyanolyan nem múlt el az a fájdalom ahogy kitapogattam a mellékhere tövében mintha egy kis ér lenne ami elpattant és szét nyilal a herében.Jelenleg sztrecs boxert viselek nappal hogy tudjak mozogni hosszútávon északa pedig hagyományos boxert. Kérdésem mit lehet tenni ilyen esetben ez befolyásolja a herémet a müködésben Vagy károsìthatja vagy milyen lehetõség van a kezelésére.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza varicokele témában

Hogy mi okozza a panaszokat, ennek megállapításához urológiai szakvizsgálat kell. Lágyéksérv okozhat hasonló panaszokat. A varicokele is kiújulhatott. A kisfokú varicokele nem befolyásolja a here működését.

Kérdés: 2015. július 01., 23:11; Megválaszolva: 2015. július 02., 09:22
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Andrológiai szakvélemény
Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten teljes andrológiai kivizsgáláson estem át. Másfél éve próbálkozunk párommal, de nem sikerült még teherbe esnie....
Hereviszér
Tisztelt Doktor Úr! kb 8 éve van diagnosztizált hereviszerem. ami lassan romlik. Sok állás után vagy nehezbb fizikai munka után égő féjdalom...
Hereviszer
Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok 3 éve voltam urologusnal hereviszer miatt azt mondta a lagyekserv műtét után szoros lett a háló és azért lett...
Kiújult Varicocele utáni...
Tisztelt Dr. Papos István! Október 2-án estem át baloldali Varicocele-műtéten. Laboroszkópiás módszerrel került elzárásra a visszér. Utolsó...
Herevisszér
Tisztelt Papos István! Ha enyhe hervisszért állapítottak meg el lehet kerülni a műtétet? Minden esetben szükség van műtétre? Illetve a...