Természetes e műtét után?

Tisztelt Doktor Úr! Páromat január 8-án műtötték bal oldali herevisszér tágulattal. Körülbelül egy hete vette észre, hogy a vágás felett egy kisebb nem szabályos "dudor" van. Inkább hasonlít porc szerűségre az elmondása alapján. Nem tudjuk, hogy ez mióta van ott. Lehet, hogy már a műtét előtt is ott volt, bár sajnos fogalma sincs. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez lehet e esetleg a műtét miatt, vagy ez normális? (Én gondolok még arra is, hogy esetleg az ondóvezetéket érzi) . Illetve ha guggol kisebb nyomó érzést érez az ágyék részen az ondó vezeték környékén. Ez is normális még ennyi idő után? Válaszát előre is köszönjük. Gabriella és Róbert

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza varicokele témában

Nehéz látatlanban bármit is mondani, de valószínűleg a műtéttel kapcsolatos jelenségről van szó. A teljes gyógyulás heteket vehet igénybe

Kérdés: 2015. február 19., 16:40; Megválaszolva: 2015. február 19., 18:06
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés