Mi lehet a kisfiam nemi szervével?

Kérdéssel fordulok Önhöz. Egy aggódó anyuka vagyok. Kisfiam hat és fél hónapos. Születésekor minden rendben volt a nemi szervével. Az utóbbi hónapokban viszont szinte csak a bőr látszik, olyan néha mintha nem is lenne neki fütyije.Ha húzom rajta a bőrt, kezd látszani. Nagyon aggódom, hogy mitől vagy mi lehet ez. Várom mielőbbi válaszát Tisztelettel Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza phimosis témában

Nincs miért aggódnia. Csecsemőkorban gyakori fitymaszűkület a fürdetés kapcsán végzett "tornáztatássa" a bőr óvatos hátrahúzásával általában megszűnik.

Kérdés: 2015. február 26., 16:58; Megválaszolva: 2015. március 01., 16:24
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés