Óvszerre allergia

Tisztelt Webdoktor! Egy panasszal fordulnék önhöz! Van egy két hónapos kapcsolatom és kb egy hónapja észleltem, hogy a pisilés kicsit csíp és a húgycsövemből fehér sárgás váladék folyik főleg reggelente! Miután ezt észleltem elmentem egy nemi beteg gondozóba, hogy kivizsgáltassam magam! Ott nem találtak semmit minden rendben van! Azt mondták, hogy lehet nagyon felfáztam! A tüneteim el is múltak három hét után mivel nem szeretkeztem a párommal! Tegnap ismét szeretkeztünk és újból előjöttek a tünetek! Miért lehet ez? Én arra gondolok, hogy óvszer márkát váltottunk és lehet arra lehetek allergiás már ha van ilyen! Mi erről a véleménye? A válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Zoltán!

Dr. Árki Ildikó válasza húgy-ivarszervi gyulladás témában

Kedves Zoltán! Valószínűleg fertőzés, illetve gyulladás van, urológus szakorvost keressen fel a vizsgálatok és kezelés érdekében.

Megválaszolva: 2013. január 30.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Felfázás vagy hüvelygomba (esetleg...
Két éve valahogy sikerült egy jó kis felfázást összeszedni, amire kaptam is antibiotikumos kezelést. Aztán ez az eset mégegyszer megismétlődött egy hónappal...
Nemi gondok
Az en problemam egy eve kezdodott, eleinte rendszeresen gombasodtam be minden honapban, miutan egyutt voltam a parommal. ezt kezeltem Clotrimazol kenocsokkel...
A Menstruaciom nem jon meg, kesik mar...
Jonapot! Azt szeretnem mondani, hogy lefekudtem a baratommal es meg azota nem jott meg a menstruaciom mar 2-dik honapja (februar vegen kellet volan jojon es nm...
Urológiai probléma?
Tisztelt Doktor úr! Kb 1 hete jelentkezett első panaszom. Éjszakai munkám után azt figyeltem meg, hogy sűrűn megyek el wc-re., De ezen kívül akkor nem volt...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...
Visszatérő hólyaggyulladás D-mannóz
Kedves Doktornő! Visszatérő hólyaggyulladás megelőzésére az urológusom napi 3 gram D-mannóz port ajánlott vízben feloldva. Azt mondta, hogy próbáljam ki 3...