Óvszerre allergia

Tisztelt Webdoktor! Egy panasszal fordulnék önhöz! Van egy két hónapos kapcsolatom és kb egy hónapja észleltem hogy a pisilés kicsit csíp és a húgycsövemből fehér sárgás váladék folyik főleg reggelente! Miután ezt észleltem elmentem egy nemi beteg gondozóba hogy kivizsgáltassam magam! Ott nem találtak semmit minden rendben van! Azt mondták hogy lehet nagyon felfáztam! A tüneteim el is múltak három hét után mivel nem szeretkeztem a párommal! Tegnap ismét szeretkeztünk és újból előjöttek a tünetek! Miért lehet ez? Én arra gondolok hogy óvszer márkát váltottunk és lehet arra lehetek allergiás már ha van ilyen! Mi erről a véleménye? A válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Zoltán!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza húgy-ivarszervi gyulladás témában

Kedves Zoltán!

Valószínűleg fertőzés, illetve gyulladás van, urológus szakorvost keressen fel a vizsgálatok és kezelés érdekében.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. január 29., 08:28; Megválaszolva: 2013. január 30., 18:05
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Felfázás vagy hüvelygomba (esetleg...
Két éve valahogy sikerült egy jó kis felfázást összeszedni, amire kaptam is antibiotikumos kezelést. Aztán ez az eset mégegyszer megismétlődött...
HólyagBetegség
Tisztelt Doktor úr! Az utóbbi 1 hónapban gyakran volt vizelési ingerem, az elején nem túl nagy sikerrel... Aztán a háziorvosom ellenőrzése alatt...
Urológiai probléma?
Tisztelt Doktor úr! Kb 1 hete jelentkezett első panaszom. Éjszakai munkám után azt figyeltem meg, hogy sűrűn megyek el wc-re. De ezen kívül akkor...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...