Zometa után

Kedves Doktor Úr, édesapám kiújuló prosztatadaganatát Diphereline injekcióval (12 hetente) , Caspro tablettával (naponta) és havi Zometa infúzióval kezelik. Szerencsére eddig a elviselhetőek a mellékhatások. Olvastam a Zometáról, h egyes kutatások szerint hatása 2 év alatt éri el a csúcsát és utána már csökken a hatékonyság. Úgy tudom, hogy ezt a kezelést 2 évnél túl egyébként sem adják. Kérdésem az lenne, hogy ha minden lelete rendben lesz, akkor mi váltja ki várhatóan ezt a kezelést? Köszönöm a válaszát és kellemes ünnepeket Önnek!

Dr. Papos István válasza posztata tumor témában

A Zometa kezelés 2 év után is folytatható. A hormonkezelést előrehaladott prosztatarákban folytatni szükséges, az ellenőrző vizsgálatok döntik el a kezelés esetleges módosítását, vagy helybenhagyását.

Tisztelettel:

Dr. Papos István

Kérdés: 2012. december 18., 10:13 ;Megválaszolva: 2012. december 19., 22:52
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom