Duamild mellékhatásai

Tisztelt Szakértő! Prosztata megnagyobbodásban szenvedek, 50mm a prosztata és a doktornő Duamild tablettál írt fel de fenntartásaim vannak mert azt hallottam hogy inpotenciát okoz és én még fiatal vagyok ahhoz hogy csak nézegessem a páromat. Ön szerint szedhetem, nem lesz ilyen mellékhatása? Vagy esetleg van más homeopátiás szer ami összezyurorítja a prosztatát? Egy barátom minden nap maszíroztatta a feleségével és neki 35mm-re zsugorodott, lehet ez a masszázstól? ha erölködöm, a bal oldalon lágyékban, mocorog valami és néha zsibbad egy kicsit, Ez is prosztata tünet? Tapasztalata szerint a Duamild szedése után normális méretü lesz a prosztata és rendesen működik majd? Üdvözlettel: K.Béla

Dr. Papos István válasza prosztata nagyobbodás témában

Nyugodtan szedheti, az esetek nagy részében semmiféle mellékhatást nem okoz.

3-6 hónapos szedés csökkentheti a prosztata méretét.

A prosztatamasszázs viszont nem.

Tisztelettel:

Dr. Papos istván

Kérdés: 2012. november 30., 13:50; Megválaszolva: 2012. december 02., 18:13
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Gyógyszer iránti érdeklődés
Tisztelt Szakértő! Kérdezem, hogy "Naftodipil" BPH Alfa-1 adrenoreceptor gátló gyógyszer Magyarországon kapható-e, és milyen néven lehet...
Tamsudil melett szedhető e tökmagolaj...
Prosztata túltengésem van I.es stádiumú, PSA értékem kicsit magas volt (4.640 ng/ml) . Tamsudilt szedek és szeretnék tökmagolaj kapszulát szedni...
Duamild hatása.
Tisztelt Doktor úr! Prosztata megnagyobbodásban szenvedek, 50mm a prosztatám pedig már több mint egy éve szedem a Duamild tablettákat és még semmi...
Prosztata megnagyobbodásom van évek...
Tisztelt doktor Ur/Hölgy! Már hatodik éve kezel az urologos orvosom joindulatu prosztata nagyobbodás miatt.Tátusz: Prostata: alig nagyobb, izom tap.UH:...
Prosztata megnagyobbodásom van,
Vizelési gondjaim eddig hatásosan kezelte - 8 év -át a Tamsulosin 0, 4 mg-os kapszula. Erre kezelőorvosom azt mondta, életem végéig szednem kell. Ám...