labor eredmény

Nemrégiben készült egy labor vizsgálat, melyben a kreatinin értéke 103, a fehérvérsejt ++, (vizeletben fvs 18-20, kevés laphámsejt, kevés baktérium) . Ezek az értekek évek óta rosszak, még ettől rosszabbak is voltak. Most is és két hónappal ezelőtt is egy monural 3gr-os készítményt kaptam a problémára. A kérdésem az lenne, hogy elegendő-e ez a kezelés az évek óta visszatérő betegségre. Egyéb eltérő eredmények: lymphocita szám 40, 7, MPV 10, 2. A másik kérdésem az lenne, hogy köszvényes vagyok, melyre miluritot szedek. Most a határértéken belül van a húgysav érték, 293. Kell-e folyamatosan szedni ezt a gyógyszert, mert erről sem kaptam felvilágosítást.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza visszatérő vizeletfertőzés témában

Kedves Kérdező!

Köszvény esetén a Miluritot szedni kell, folyamatosan. Krónikus, visszatérő húgyúti fertőzés esetén egy elég komplex, hosszabb kezelés szükséges, egy vizelet tenyésztést követően, ahol beazonosítható a problémát okozó kórokozó.

Kérdés: 2012. augusztus 10., 14:37; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 08:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás
Véres váladék a vizeletben?