Milyen nemi betegség lehet?

Üdvözlöm! Egy hónapja, egy nyilvános wc-t használtam. Mivel munkahelyemről voltam kint szerelési munkát végezni. Így sietve sajnos szerencsétlen módon megcsúsztam, és ráestem az ülőkére. Ami sajnos, vizelettel, vagy más test nedvvel szennyezett volt. Pár órával később a makkomnál csípő érzést éreztem. Hazaérve azonnal lefürödtem és láttam, hogy piros is a makkomnál. Kb 2nap múlva már enyhe fehéres folyásom is volt, csípő, és nehezen meginduló vizelés is jelentkezett. Elmentem urológiai vizsgálatra. Ahol ránézésre Urethritist állapítottak meg. 625mg Augmentint, Phlogosam krémet és kamillás áztatást javasolt. 3hét múlva sajnos vissza kellet mennem, ugyanis a tünetek nem múltak. Most megvizsgálás nélkül Suprax 200mg 2*2 és Azithromycin 1A Pharma 500mg 2*1-et írtak fel! Bár ezt csak 1napja szedem, de nem látok javulást most sem. Mind a kétszer elmondtam, hogy mitől lehet, de azt mondták, hogy ennek nincs köze a wc-hez, úgy nem terjed nemi betegség! Mind a két esetben azt kérdezték, hogy volt e bizonytalan nemi kapcsolatom. 4éve stabil párkapcsolatban élek, így nem volt ilyen. Páromnak sem volt ilyen. Meg nagyon összefügg, hogy a wc használat után szinte azonnal jelentkezett. A kérdésem, az az lenne, hogy így mégis milyen nemi betegségeket szedhetem össze? Elkaphatam Clamydiat, vagy Trippert is, mert úgy olvastem ezek is ritka esetben akár 45percig is fertőzhetnek a wc ülékére kenve? Vagy más komolyabb nemi betegséget is elkaphatok így? Hogy tudnám ezt kideríteni? Félek, hogy múló tünet esetén is fertőzött vagyok, és átadok valamit a páromnak. Sajnos az urológián már szégyen érzetem van, mert úgy érzem, hogy nem hiszik el, hogy nem léptem félre. Kérem segítsen, vagy javasoljon valami megoldást. Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza nemi betegség témában

Ennyi antibiotikum szedését követően én kizárnám a bakteriális fertőzés lehetőségét (ha már elkezdte, szedje végig a gyógyszereket, ez fontos! ) .

Gyanú inkább a gombás és más eukarióta kórokozókra terelődik. Én a helyében levetetnék egy húgycsőkenetet, hogy beazonosítsuk a kórokozó (ka) t, és célzottan, csak a szükséges AB-t szedje.

Ehhez viszont orvoshoz kell forduljon, mert máshogy a fent vázoltakra lehetősége nincs. Ha szükségét érzi, (lelki dolgok, bizalom) váltson orvost!

Jobbulást kívánva, Dr. Merth Gábor

Kérdés: 2012. április 12., 16:27; Megválaszolva: 2012. április 16., 16:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma