• Vizelési panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor úr/nő! Leírom részletesen min mentem át eddig az utóbbi 2 hónapba. Január 16. körül egyik napról a másikra felfázás jellegű tünetek jelentek meg, gyakori vizelés/inger, csípő érzés néha vizelés után, deréktáji hasi fájdalom (tompa), 1 hét után elmentem urológiára ahol semmi elváltozást nem tapasztaltak csak röntgen diagnosztikába Bal oldalon a L.III. csigolya processus trasversusa alatt egy igen halvány 8x5 mm-es mészintenzitású árnyék ábrázolódik. Egyéb pozitív kőárnyék nem különíthető el. Ez azt jelenti akkor van kövem vagy nincs? A doktor úr nem jelentette ki ezt csak, hogy 1 hétig bő folyadék és menjek vissza. 1 hét után semmi se változott az állapotomba, visszamentem elrendelte vezessem 2 hétig a folyadék bevitelt/kivitelt, nos tudni kell nekem ebbe az időszakba elég vizsgázós heteim voltak, ebből kifolyólag ezt nem tudtam csinálni. Azóta "elmúlik" majd visszajövögetnek a panaszok, vizelet inkontinenciával együtt (is) Volt időközbe egy teljes vérképem/vizelet vizsgálatom semmi elváltozás nem volt benne. 2-3 hete megint jártam ott, rowatinex+buscopant tanácsolta 3-4 nap szedésre. Ön mit gondol látatlanba vagy tanácsol? Engem nagyon megterhel lelkileg ez, már nem tudom mire gondoljak, félek esetleg rákom van. Jelenlegi panaszaim: vizelet inkontinencia, Deréktáji+tompa hasi fájdalom (néha-néha), gyakori vizelési inger, olyan mintha vizelés után még mindig kéne de inkább a hímvesszőmbe érzem ezt, néha jelentkezik csípő fájdalom, ezek elmúlnak 1 időre majd visszatérnek.

        Dr. Merth Gábor válasza a felfázás témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne (amennyiben ultrahangos vizsgálattal a vesékben üregrendszeri tágulatot, köves megbetegedést nem igazoltak! ) egy ondó valamint prosztata masszázs utáni vizelet tenyésztéses vizsgálatot elvégezni. Amennyiben ez megtörtént jelentkezzen ismét! Tisztelettel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. március 23., 01:37; Megválaszolva: 2012. március 28., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.