húgycsőgyulladás

Üdvözlöm! 38 éves anyuka vagyok. Már hetedik éve küszködöm a felfázásos jellegű betegségemmel. A tünetek ugyanazok, minden stimmel, csak azzal a különbséggel, hogy én ha leülök felhúzott térdekkel (gubbasztok)és tudok úgy ülni 10 percet, gyakran teljesen elmúlik minden tünetem, ami szerintem nem általános.Terhes lettem, egy csapásra elmúlt minden problémám, már 3 éves a kislányom, mennék vissza dolgozni, de most újra előjött novemberben.Ismét elmentem az orvoshoz ezzel, (mert olyan helyen dolgozom, ahol állni kell napi 8 órát), aki mindenhova beutalt, de minden eredményem negatív (UH, tenyésztés, nőgyógyászat, labor) de a tünetek fennállnak. Már ő volt a tizedik orvos (eddig csak a Nitrofruantoint adták és gyulladáscsökkentőket, ami a gyógyszer abbahagyása után 2 nappal kezdődött elölről minden) Ő legalább elküldött kivizsgálásra, azt mondta, most már ennek a végére járunk, de ő is feladta, nem talált semmit, bár látta rajtam a hidegrázást, verejtékezést stb. Éjszakákat nem alszom ezzel, csak "gubbasztok":( Húgycsőgyulladást diagnosztizáltak régebben, férjnél vagyok, nincs más partnerem, a tenyésztés is negatív. Tegnap újra előjött ez a gondom és teljesen tanácstalan vagyok, hogy hova mehetnék még ezzel, mielőtt munkába állok a végére szeretnék ennek járni. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a felfázás témában

Tisztelet Kérdező! Minden együttérzéysem mellett tanácstalan vagyok, mert a felfázásnak nevezett laikus panasz a hölgyeknél jelenthet hógyagra vetülő panaszokat, gyakori vizelést, tartáséptelenséget, égő érzést vizelés közben, nyomó kőérzést a hólyag vetületében. De jelenthet alhasi, kismedencei fájdalomérzetet, hüvelyi folyáspanaszt, vagy fentiek kombinációját is. A verejtékezés, vagy hidegrázás csak komoly, vesére is kiterjedő húgyúti gyulladásnál fordulhat elő, de ez nem okoz diagnosztikus problémát. Felteszem, rejtélyes tünetei, melyek extrém pozitúrával befolyásolhagtók, nem gyulladásos ok hozza létre, mert azt pozitúra így nem befolyásolhatjná. Remélem, eddig urológus szakember törte a fejét, de ha nem volt még a csúcsintézményben, az Urolgiai Klinikán az Üllői uti külső klinikatelepen, feltétlen oda küldeném. Higyje el, kellő szinten nincs megoldhatatlan diagnőózis. Minden eddigi leletét vigye magával. Sikeres gyógyulást.

Kérdés: 2012. március 05., 13:42; Megválaszolva: 2012. március 06., 23:24
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen